Castigatorii competitiei Produsul Anului in 2015

Competiţia „Produsul Anului”, reprezentată de agenţia de comunicare Media Concept Store şi aflată la a 6-a ediţie în România, şi-a desemnat recent câştigătorii în cadrul unei Gale desfăşurate la Marriott Grand Hotel din Bucureşti. Prin votul consumatorilor români, zece branduri din categoriile: lapte, salam, băuturi răcoritoare necarbonatate, specialităţi din carne, specialităţi din carne pentru copii, specialităţi din brânză, pastă de dinţi, balsam de rufe, suplimente nutritive (vitamine şi minerale şi acizi graşi) au primit astfel dreptul de a purta eticheta roşie ”Produsul Anului” timp de 12 luni, începând cu luna mai 2015.

Câştigătorii ”Produsul Anului” sunt: Coccolino Creations (Unilever), Delicii Calde Bruschetta (Hochland România), Cappy Pulpy Piersică (Coca-Cola Hellenic România), Martinel Gustărică (H&E Reinert România), Zuzu 1.8L (Albalact), Salam Sissi (Caroli Foods Group), Şunca din piept de curcan Reinert (H&E Reinert România), Doppelherz System Omega 3 Konzentrat (Queisser Pharma), Aquafresh Complete Care (GlaxoSmithKline), Doppelherz Aktiv – Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu (Queisser Romania).

“Ne bucură faptul că şi ediţia din acest an se înscrie în lista ediţiilor cu noi categorii, semnalizăm în plus de această dată o concentrare mai mare în zona produselor alimentare, tradus ca o urmare firească a unui climat de consum concentrat în prezent mai mult pe nevoile de bază”, a declarat Mihaela Păduraru – Project Manager “Produsul Anului” din partea Media Concept Store.

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii români, în urma căruia este premiată inovaţia în categoria bunurilor de larg consum. Conceptul care animă ”Produsul Anului” a fost introdus în Franţa în urmă cu 28 de ani și este prezent în peste 40 de ţări.

Studiul s-a desfăşurat în luna aprilie 2015, pe un panel de 4.000 de consumatori români, constituit din persoane cu vârsta de peste 18 ani, într-un eşantion reprezentativ la nivel naţional. Produsul Anului este desemnat cel care acumulează cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovaţie şi satisfacţie. În studiu se pot înscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni până la data startului competitiei.

Analiza datelor a fost realizată de compania de market research Exact Cercetare şi Consultantţă, membră ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research), pe un eşantion de 4.000 de respondenţi, reprezentativ pentru populaţia din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare este +/-1.5%.

Bucureşti, 9 Mai 2023 Cea de-a 14-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și prima editie a competiției “Votat…

Bucureşti, 9 Mai 2022 Cea de-a 13-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și-a desemnat câștigătorii pentru anul 2022….

Bucureşti, 19 Mai 2021 Câștigătorii ediției 2021 a competiției “Votat Produsul Anului® pentru inovație” au fost anunțați ieri, 19 Mai,…

Pentru marketerii pasionați, conceptul Votat Produsul Anului® nu este ceva nou, ci un obiectiv mult dorit în ierarhia aprecierii unui…