Despre noi

VOTAT PRODUSUL ANULUI este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța în 1987. Competiția se desfășoară astăzi în peste 40 de țări. În România conceptul Votat Produsul Anului este reprezentat de compania POY Bucharest SRL, care coordonează și gestionează activitațile întregului proiect, sub licența Product of the Year Worldwide – Bruxelles, Belgia, deținătorul mărcii și al conceptului Votat Produsul Anului.

SCOPUL

Un ghid pentru cele mai noi produse de pe piață și producătorii lor, ce recompensează inovația.

INOVAȚIA

Inovația este orice noutate, schimbare, modificare adusă sau facută într-un domeniu, într-un sistem, într-un produs sau serviciu etc., cu scopul de a-i îmbunătăți performanțele.
Competiția Votat Produsul Anului primește înscrieri anual pentru serviciile și bunurile de consum lansate în ultimele 18 luni, care demonstrează inovația la nivel de funcționalitate, design sau ambalaj. Aceasta inovație nu trebuie sa fie obligatoriu revoluționară la nivel de categorie, atât timp cât noul produs vine în întâmpinarea nevoilor consumatorului, îmbunătățește viața acestuia sau o face mai ușoară. Poate fi un produs cu totul nou sau o reinvetare a unuia existent cu un ingredient nou, o formulă mai sănătoasă, o formă sau dimensiune modificată a ambalajului, ce îl face mai facil în utilizare.