Am câștigat și anul acesta premiul “Votat Produsul Anului”

Pentru al doilea an consecutiv, suntem pe lista câștigătorilor în cadrul competiției “Votat Produsul Anului”.

De această dată, am participat în concurs cu produsul Dr. Hart Complex cu Silimarină și Anghinare, desemnat câștigător la categoria Suplimente alimentare pentru digestie.

Produsul Anului este un concept internațional care premiază produsele inovatoare, prezent în peste 40 de țări. Competiția este deja la a 8-a ediție în România și oferă câștigătorilor dreptul de a folosi eticheta “Votat Produsul Anului®” pe ambalaj și în toate materialele de comunicare, timp de 12 luni, începând cu luna mai.

Produsul Anului este desemnat cel care acumulează cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovație și satisfacție. În studiu se pot înscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovație în ultimele 18 luni până la data startului competiției.

Analiza datelor a fost realizată de compania de cercetare specializată, EXACT, membră ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research), în luna aprilie 2017, pe un eșantion de 6000 respondenți, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani, utilizatori de internet, unde eroarea maximă de eșantionare este +/-1.3%.

Echipa câștigătoare este compusă din Dan Nicolescu (Own & Special Brands Director), Veronica Ripeanu (Brand Manager Dr. Hart) și Samir Abou-Khalil (New Products Development Manager).

Bucureşti, 9 Mai 2023 Cea de-a 14-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și prima editie a competiției “Votat…

Bucureşti, 9 Mai 2022 Cea de-a 13-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și-a desemnat câștigătorii pentru anul 2022….

Bucureşti, 19 Mai 2021 Câștigătorii ediției 2021 a competiției “Votat Produsul Anului® pentru inovație” au fost anunțați ieri, 19 Mai,…

Pentru marketerii pasionați, conceptul Votat Produsul Anului® nu este ceva nou, ci un obiectiv mult dorit în ierarhia aprecierii unui…