Comitetul etic Votat Produsul Anului® a validat finalistii editiei 2018

Specialisti din marketing, media si comunicare s-au intalnit joi, 29 martie, in Comitetului Etic al competitiei Votat Produsul Anului®, pentru validarea categoriilor si produselor inscrise in editia 2018 a intrecerii.

In cadrul intalnirii, membrii Comitetului Etic au validat un numar de 29 categorii din ariile de FMCG, suplimente alimentare, electrocasnice, bricolaj si banking.

Din Comitetul Etic au facut parte: Ana Paun – Director Programe InfoCons – Asociatia pentru Protectia Consumatorilor, Cezar Baciu – News Curator – rappel des titres, Cristina Dragna Turnagiu – Senior Beauty Editor – Lips Magazine, Ina Dumitrache – Director Executiv – RFI Romania, Florin Alexandru Alexe – Marketing Manager National FM, Loredana Sandulescu – Editor BIZ, Andreea Timofte – editor weinvent.ro, Teodora Migdalovici – Ambasador Cannes Lions Romania.

Produsele inscrise si validate in cadrul intalnirii Comitetului Etic, au fost declarate finaliste si vor intra in studiul de piata realizat de compania de cercetare Exact Business Solutions. Cercetarea va fi realizata pe un esantion de minim 8,000 de consumatori romani, ce va avea loc in perioada 2 – 30 Aprilie 2018.

In cadrul studiului realizat de Exact Business Solutions, consumatorii vor evalua produsele din perspectiva atractivitatii, inovatiei si satisfactiei. Produsele desemnate castigatoare de catre consumatori primesc stampila “Votat Produsul Anului®” si dreptul de a folosi acest titlu pe ambalaj si in toate materialele de comunicare, pe perioada urmatoarelor 12 luni din momentul anuntarii lor oficiale.

“Am fost implicata la fiecare editie si in 2018 am fost impresionata de diversitatea categoriilor si a brandurilor implicate in competitie. Sunt foarte curioasa care sunt optiunile consumatorilor romani,” a spus Teodora Migdalovici, ambasadorul Cannes Lions in Romania.

Florin Alexe, Marketing Manager National FM, a declarat: “Produsele si serviciile inscrise anul acesta in Competitia Produsul Anului au fost intr-un numar semnificativ mai mare comparativ cu cel din editiile anterioare. In Romania ritmul inovatiilor prezente pe piata este unul dinamic, in pas cu nevoile consumatorilor. Interesul producatorilor pentru validarea acestor inovatii de catre consumatorii romani, prin intermediul competitiei Produsul Anului, confirma eficacitatea acestui instrument de marketing”.

Bucureşti, 9 Mai 2023 Cea de-a 14-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și prima editie a competiției “Votat…

Bucureşti, 9 Mai 2022 Cea de-a 13-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și-a desemnat câștigătorii pentru anul 2022….

Bucureşti, 19 Mai 2021 Câștigătorii ediției 2021 a competiției “Votat Produsul Anului® pentru inovație” au fost anunțați ieri, 19 Mai,…

Pentru marketerii pasionați, conceptul Votat Produsul Anului® nu este ceva nou, ci un obiectiv mult dorit în ierarhia aprecierii unui…