Cappy Pulpy Piersica este Produsul Anului 2015 in categoria bauturi necarbogazoase

Cappy Pulpy Piersica a fost ales Produsul Anului 2015 in categoria bauturi racoritoare necarbogazoase, in urma unui studiu la care au participat 4.000 de consumatori romani din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 54 de ani.  Consumatorii au votat Cappy Pulpy cu bucati de piersici ca fiind cea mai atractiva, inovatoare si satisfacatoare bautura dintre toate marcile inscrise in competitie.

Inovatia in tehnologia de imbuteliere a bauturilor Cappy Pulpy permite introducerea in sticla a bucatilor de fructe fara ca acestea sa fie zdrobite, pentru un plus de savoare si gust racoritor.

Ne bucura acest premiu si aprecierea continua pe care o primeste Cappy Pulpy, cu atat mai mult cu cat vine in contextul lansarii unui nou sortiment la fel de surprinzator – Cappy Pulpy cu bucati de mar. Odata cu inaugurarea liniei aseptice de la Ploiesti, am putut aduce pe piata o bautura racoritoare care a intrat rapid in preferintele publicului nostru. Astfel de reusite ne motiveaza sa fim din ce in ce mai buni si sa continuam sa inovam pe acest segment de produs”, a declarat Anca Nastase, Senior Marketing Activation Manager Still Drinks Romania & Moldova, Coca-Cola Romania.

Produsul Anului este cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum care premiaza inovatia, desfasurandu-se in peste 40 de tari din intreaga lume. Cercetarea a fost realizata in luna aprilie 2015 de compania specializata EXACT Cercetare si Consultanta, pe un esantion reprezentativ pentru populatia din mediul urban, utilizatoare de internet.

Eticheta rosie aferenta distinctiei „Votat Produsul Anului®” va insoti brandul Cappy Pulpy Piersica, confirmand noutatea si inovatia produsului in opinia miilor de consumatori participanti in sondaj.

Ca o completare in gama inovatoare Cappy Pulpy, Coca-Cola Romania extinde portofoliul cu un nou sortiment – Cappy Pulpy cu bucati de mar – disponibil pe piata incepand cu luna mai.

Campania de lansare a Cappy Pulpy cu bucati de mar beneficiaza de un mix de promovare ce include spoturi TV si panotaj stradal, activari on-line, promovare la punctul de vanzare si PR.

Surprinzator, dar nu la fel de surprinzator ca noul Cappy Pulpy este si proiectul special care va fi implementat incepand cu aceasta luna in 5 dintre cele mai traficate statii de autobuz din Bucuresti – Unirii, Stefan cel Mare, Piata Presei si Politehnica. Aici, consumatorii vor avea parte de o activare neobisnuita – aceea de a-si putea incarca telefoanele mobile chiar si atunci cand sunt pe drum sau asteapta mijloacele de transport in comun.

Bucureşti, 9 Mai 2023 Cea de-a 14-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și prima editie a competiției “Votat…

Bucureşti, 9 Mai 2022 Cea de-a 13-a ediție  a competiției ‘’Votat Produsul Anului®” România și-a desemnat câștigătorii pentru anul 2022….

Bucureşti, 19 Mai 2021 Câștigătorii ediției 2021 a competiției “Votat Produsul Anului® pentru inovație” au fost anunțați ieri, 19 Mai,…

Pentru marketerii pasionați, conceptul Votat Produsul Anului® nu este ceva nou, ci un obiectiv mult dorit în ierarhia aprecierii unui…