Câștigători Mărci Proprii Distribuitor 2023
SUPORTERO APE DE IZVOR

SuporteRO este un proiect unic în România, dar și singura marcă proprie din Europa realizată împreună cu o federație națională de fotbal.

Încununare a parteneriatului pe care PENNY îl are cu Federația Româna de Fotbal, SuporteRO este o marcă proprie dedicată susținătorilor fotbalului, cu produse care aduc împreună, în jurul meciurilor de fotbal, suporterii de toate vârstele.

Brandul a fost lansat în iunie 2021, dezvoltându-se de atunci cu diverse produse și game: snacks, apa cu vitamine, accesorii pentru suporteri, produse pentru grătar etc.

Cele 3 ape de izvor din SuporterRO (apa de izvor carbogazificată 2L, apa de izvor plată 2L și apa de izvor plată 5L) au apărut din dorința de a oferi microbiștilor posibilitatea de a cumpăra apă în recipiente care să le demonstreze înca o dată pasiunea pentru fotbal.

Ele sunt îmbuteliate în recipiente realizate din 30% PET reciclat.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 45 categorii, din care 9 dedicate mărcilor proprii ale distribuitorilor și 36 mărcilor naționale. Eșantionul total al studiului a fost de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, din care 1780 respondenți în categoriile dedicate mărcilor proprii și 6447 în categoriile dedicate mărcilor naționale. În categoria “Apă de masă”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 528 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 10 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare, în categorie fiind prezente doar mărci proprii ale magazinelor.

SUPORTERO
APE DE IZVOR
SUPORTERO
BATOANE CU ARAHIDE CEREALE
SUPORTERO
BERE CU LĂMÂIE FĂRĂ ALCOOL
GAMA CAȘCAVAL
LA MASĂ ÎN ROMÂNIA
SUPORTERO
DRAJEURI DIN CIOCOLATĂ
SUPORTERO
STICKSURI ȘI CROCHETE
RONNY
HRANA USCATA PENTRU CÂINI
HANUL BOIERESC
VINURI ECOLOGICE