Câștigători Mărci Proprii Distribuitor 2023
RONNY: HRANĂ USCATĂ PENTRU CÂINI

Încununare a parteneriatului lui PENNY. cu Federația Româna de Fotbal, SUPORTERO este o marcă proprie dedicată susținătorilor fotbalului, cu produse care aduc împreună, în jurul meciurilor de fotbal, suporterii de toate vârstele.

La scurt timp după lansarea SUPORTERO, l-am creat pe RONNY, mascota care susține Echipa Natională de Fotbal pe stadion, la fiecare meci jucat de tricolori acasă. Întruchipând un Ciobănesc Carpatin, RONNY este suporter veritabil, care îmbină forța, inteligența, curajul, pasiunea și cheful de joacă.

Succesul de care se bucură RONNY în rândul iubitorilor de fotbal și nu numai, a dus la decizia fireasca de a lansa un produs pentru iubitorii de animale: hrana uscată pentru căței, recomandat de cel mai iubit Ciobănesc Carpatin – RONNY

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 45 categorii, din care 9 dedicate mărcilor proprii ale distribuitorilor și 36 mărcilor naționale. Eșantionul total al studiului a fost de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, din care 1780 respondenți în categoriile dedicate mărcilor proprii și 6447 în categoriile dedicate mărcilor naționale. În categoria “Hrană uscată pentru câini”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 540 respondenți, proprietari de câini. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare, în categorie fiind prezente doar mărci proprii ale magazinelor.

SUPORTERO
APE DE IZVOR
SUPORTERO
BATOANE CU ARAHIDE CEREALE
SUPORTERO
BERE CU LĂMÂIE FĂRĂ ALCOOL
GAMA CAȘCAVAL
LA MASĂ ÎN ROMÂNIA
SUPORTERO
DRAJEURI DIN CIOCOLATĂ
SUPORTERO
STICKSURI ȘI CROCHETE
RONNY
HRANA USCATA PENTRU CÂINI
HANUL BOIERESC
VINURI ECOLOGICE