Câștigători Mărci Proprii Distribuitor 2023
HANUL BOIERESC : VINURI ECOLOGICE (ROSE SI MUSCAT OTONEL)

Hanul Boieresc reunește o selecție de vinuri produse de crame mici și independente (Hermeziu, Averești, Rătești, Viișoara, Gramma, Vinarte Stârmina) din regiuni viticole istorice, verificate de cea mai longevivă publicație de profil: vinul.ro.

Acest proiect co-branding este inovator în România și oferă vinuri de calitate, produse de crame independente, comercializate sub o marcă proprie, la prețuri accesibile.

Brandul cramei este reprezentat pe eticheta în proporție egală cu Hanul Boieresc.

In 2022, am adaugat gamei și primele vinuri ecologice de la Domeniul Bogdan, cu denumire de origine controlată culese la maturitate deplină:

Rose: vin delicat, cu arome fructate și note florale. Se poate servi cu salate asortate, creveți și brânzeturi proaspete.

Muscat Otonel: vin alb cu note florale, de portocale și miere. Se poate servi cu sushi și pui cu legume în stil asiatic.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 45 categorii, din care 9 dedicate mărcilor proprii ale distribuitorilor și 36 mărcilor naționale. Eșantionul total al studiului a fost de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, din care 1780 respondenți în categoriile dedicate mărcilor proprii și 6447 în categoriile dedicate mărcilor naționale. În categoria “Vin”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 501 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare, în categorie fiind prezente doar mărci proprii ale magazinelor.

SUPORTERO
APE DE IZVOR
SUPORTERO
BATOANE CU ARAHIDE CEREALE
SUPORTERO
BERE CU LĂMÂIE FĂRĂ ALCOOL
GAMA CAȘCAVAL
LA MASĂ ÎN ROMÂNIA
SUPORTERO
DRAJEURI DIN CIOCOLATĂ
SUPORTERO
STICKSURI ȘI CROCHETE
RONNY
HRANA USCATA PENTRU CÂINI
HANUL BOIERESC
VINURI ECOLOGICE