Câștigători Mărci Proprii Distribuitor 2023
GAMA CAȘCAVAL “LA MASĂ ÎN ROMÂNIA”

Prin noua gamă de cașcaval marca Auchan, “La Masă în România”, te bucuri de gustul tradițional românesc, dar și de prețuri accesibile.

Fie că preferi parfumul fin și îmbietor al cașcavalului afumat, rețeta consacrată din Rucăr sau combinațiile de gust îndrăznețe, cașcavalul “La Masă în România” este potrivit atât pentru mesele de zi cu zi, cât și pentru cele de sărbătoare.

Obținut din lapte 100% românesc, cașcavalul “La Masă în România” se găsește exclusiv în magazinele Auchan și este disponibil în mai multe variante de gusturi și gramaje și beneficiază de un design premium, atrăgător, care pune în evidență originea românească a Produsului.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 45 categorii, din care 9 dedicate mărcilor proprii ale distribuitorilor și 36 mărcilor naționale. Eșantionul total al studiului a fost de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, din care 1780 respondenți în categoriile dedicate mărcilor proprii și 6447 în categoriile dedicate mărcilor naționale. În categoria “Cașcaval”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 524 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 10 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare, în categorie fiind prezente doar mărci proprii ale magazinelor.

SUPORTERO
APE DE IZVOR
SUPORTERO
BATOANE CU ARAHIDE CEREALE
SUPORTERO
BERE CU LĂMÂIE FĂRĂ ALCOOL
GAMA CAȘCAVAL
LA MASĂ ÎN ROMÂNIA
SUPORTERO
DRAJEURI DIN CIOCOLATĂ
SUPORTERO
STICKSURI ȘI CROCHETE
RONNY
HRANA USCATA PENTRU CÂINI
HANUL BOIERESC
VINURI ECOLOGICE