Câștigători Mărci Naționale 2023
TENSIOMETRU SENDO ONE

SENDO ONE – unul, pentru doi!

Noul SENDO ONE este un tensiometru digital automat pentru braț, care oferă utilizatorilor precizie clinică la domiciliu.

Este singurul tensiometru din portofoliul premium SENDO care are o caracteristică unică: memorie pentru două persoane. Are un spațiu de memorare mare, putând stoca până la 90 de măsurători/persoană. În plus, este extrem de ușor de utilizat (doar prin simpla apăsare a unui buton) şi are o funcție specială de detectare a tulburărilor de ritm cardiac, denumite şi aritmii (IHB/AFib detection). SENDO One are şi indicator de clasificare a tensiunii, conform standardelor Organizației Mondiale a Sănătății.

Dimensiunea SENDO One este compactă, iar datorită gentuței de transport elegante şi super rezistente, tensiometrul este simplu de transportat şi depozitat.

Noul SENDO One are o garanție de 5 ani şi poate funcționa atât cu baterii, cât și cu adaptor. Toate tensiometrele SENDO sunt validate clinic de către Societatea Europeană de Hipertensiune.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions, pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți. În categoria “Tensiometre”, eşantionul a fost de 501 respondenți, din mediul urban, utilizatori de internet, între 35-65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC