Câștigători Mărci Naționale 2023
REVALID HAIR LOSS MEN ENERGIZING SHAMPOO

REVALID șampon energizant împotriva căderii părului pentru bărbați este un produs inovator pentru combaterea căderii părului la bărbați.

Acesta conține ingredientul activ SantEnergy™, un extract unic din planta Yerba Santa, combinat cu Redensyl®, un ingredient revoluționar pentru revigorarea foliculilor de păr și celulelor stem.
 
Această combinație inovatoare de ingrediente active oferă o soluție eficientă împotriva căderii părului, hidratând în același timp scalpul și părul, întărind structura acestuia și promovând creșterea sănătoasă a părului.

Formula sa, îmbogățită cu extract de flori de Artemisia elvețiană, asigură rezultate vizibile și durabile în combaterea căderii părului.
 
Revalid Hair Loss Men Energizing Shampoo este o alegere inovatoare pentru bărbații care doresc să își îmbunătățească sănătatea părului și să aibă un aspect mai puternic și voluminos.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions, pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți. În categoria “Îngrijirea părului – dermatocosmetice – bărbați”, eşantionul a fost de 500 respondenți bărbați, între 18-65 de ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC