GAMA UNTDELEMN DE LA BUNICA

Untdelemn de la Bunica este primul brand de ulei vegetal alimentar din România care a lansat un ambalaj din 100% material reciclat.

rPet, noul ambajal Untdelemn de la Bunica este 100% PET reciclat și reciclabil, disponibil deja cumpărătorilor pentru variantele: Îmbogățit cu vitamina D, Pentru Prăjit și OMEGA 3.

Untdelemn de la Bunica păstrează aceeași calitate a uleiului acum într-un ambalaj prietenos cu mediul.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria ‘’Ulei’’, eşantionul a fost de 513 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.