Câștigători Mărci Naționale 2023
GAMA SENSE SĂPUNURI LICHIDE

Noile săpunuri lichide de tip gel Sense Extravagant și Răcoritor au fost concepute din dragoste pentru natură, fiind produse cu impact redus asupra mediului.

Ele conțin 99,3% ingrediente de origine naturală și o picătură de parfum intens.

Parfumul floral-fructat al variantei Sense Răcoritor vă va împrospăta după fiecare utilizare, curățând impuritățile din profunzime și lăsând pielea curată și catifelată.

Parfumul dulce al variantei Sense Extravagant îți rămâne pe piele un timp îndelungat, fiind special conceput cu grijă pentru a te îmbrăca într-un voal protector.

Prin linia de săpunuri lichide SENSE am adus un trend pe piața românească prin folosirea de ambalaje BIOpet, 100% reciclabile, ingrediente de origine naturală în procent de 99,3%, ambalaj fără etichetă, imprimat cu o vopsea comestibilă, non-toxică, având o reducere de peste 30% CO2, apă și plastic față de săpunurile lichide clasice. O singură apăsare de pompiță este suficientă pentru o igienizare corespunzătoare a pielii.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria “Săpun de mâini”, eşantionul a fost de 500 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC