Câștigători Mărci Naționale 2023
GAMA LENOR PERLE PARFUMATE

Perlele parfumate Lenor asigură consumatorilor o experiență senzorială completă care durează…și…durează.

Noile perle parfumate Lenor sunt special concepute pentru a le oferi consumatorilor momente de răsfăț și, totodată, mai mult din parfumul Lenor pe care îl adoră, fie că este vorba de prospețimea așternuturilor proaspăt spălate sau de senzația de catifelare și confort al hainelor.
Parfumurile inconfundabile și mult apreciate de consumatori ale balsamului Lenor Spring Awakening și Gold Orchid pot fi combinate cu perlele parfumate disponibile în aceleași variante, consumatorii având parte de prospețimea și mai intensă pe care o adoră.

În plus, produsul vine într-un pachet nou și atractiv, cu un sistem care oferă consumatorilor o experiență senzorială plăcută încă de la raft, acesta fiind conceput cu sistemul „Strângeți și simțiți parfumul”.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria “Aditivi pentru spălat rufe”, eşantionul a fost de 502 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC