GAMA CÂRNAȚI ELIT ‘’PLIN DE CARNE”

Noua gama „Plin de Carne” de la Elit oferă consumatorilor experiențe de gust desăvârșit. Din respect pentru consumatori și din pasiunea de a produce alimente într-un mod responsabil, noile rețete de mezeluri au o cantitate diminuată de aditivi alimentari și ingrediente de cea mai bună calitate. Iubitorii gustului desăvârșit pot savura acum Mezeluri desăvârșite, fără OMG (organisme modificate genetic), fără AMIDON adăugat, fără SOIA, fără GLUTEN, fără MONOGLUTAMAT DE SODIU, fără MDM (carne separată mecanic), aceste beneficii fiind clar evidentiate pe noua etichetă.  

Inovațiile rețetei transformă toată sortimentația de cârnați „Plin de Carne” în mezeluri prietenoase cu întreaga familie, potrivite pentru fiecare masă, din fiecare casă. Prin ingrediente de cea mai bună calitate, conținutul ridicat de carne și condimentele atent alese, „Plin de Carne” continuă promisiunea de a oferi produse hrănitoare, savuroase și potrivite unui stil alimentar echilibrat. 

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria “Cârnați”, eşantionul a fost de 510 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.