Câștigători Mărci Naționale 2023
GAMA ARIEL PODS+

Ariel PODS+ prezintă noua cutie de carton ECOCLIC fabricată din peste 70% fibre reciclate și complet reciclabilă. Noua cutie este reproiectată pentru a fi mai ergonomică ș­i mai intuitiv de utilizat, fiind mai ușor de închis și de deschis pentru persoanele în vârstă, pentru cele cu probleme de vedere, dexteritate sau cognitive.

În plus, noii indicatori tactili au forma unei mașini de spălat și sunt reliefați pe exteriorul ambalajului pentru a-i ajuta pe cei cu deficiențe de vedere să recunoască faptul că urmează să cumpere un detergent de rufe. De asemenea, noua cutie de carton include NaviLens, aplicația pentru navigație și etichetare care le permite oamenilor cu deficiențe de vedere să acceseze rapid informații importante despre un produs și ingredientele sale, prin scanarea unui cod QR de pe ambalaj.

Noua cutie de carton ECOCLIC este certificată pentru siguranța copiilor și este concepută pentru a face un ‘click’, care anunță că ambalajul este închis dupa utilizare.

****
Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria ‘’Detergent de rufe’’, eşantionul a fost de 518 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC