Câștigători Mărci Naționale 2023
GAMA AQUA CARPATICA FLAVOURS

În ultimii ani, AQUA Carpatica a înregistrat o creștere semnificativă, devenind unul dintre cei mai consacrați liderii de piață. Extinderea portofoliului de brand a determinat totodată și lărgirea segmentului de adresabilitate către consumatori prin introducerea produsului AQUA Carpatica Carbo Can. Este prima apă minerală naturală îmbogățită cu dioxid de carbon de la sursă îmbuteliată în România la doză de 330 ml. 

Dezvoltarea portofoliului continuă și astfel este introdusă o nouă gamă- AQUA Carpatica Flavours pe care brandul o poziționează pe piață ca fiind o apă minerală naturală ce are în compoziția sa arome naturale (certificate). 
Descoperă noile sortimente AQUA Carpatica Flavours.  

Prima apă minerală naturală îmbuteliată la doză (330ml) din România disponibilă în 4 arome diferite: piersică & mango, căpșună & soc, lămâie verde & mentă și zmeură. 

Beneficii: AQUA Carpatica Flavours reprezintă o nouă gamă de apă minerală naturală îmbogățită cu dioxid de carbon la sursă, ce include în compoziția sa arome naturale (certificate). Aromele naturale au rolul de potențare a gustului, adăugând astfel un plus de savoare. 

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria “Apă cu arome”, eşantionul a fost de 506 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC