Câștigători Mărci Naționale 2023
ESPRESSOR CU CAPSULE QILIVE

Espressorul cu capsule Qilive, compatibil Dolce Gusto și Nespresso, este un aparat inovator, ce se remarcă prin flexibilitate în alegerea cafelei dorite și un consum redus de energie.

Datorită celor două tăvițe interschimbabile, băutorii de cafea au posibilitatea de a prepara rapid o varietate de băuturi, folosind fie capsule compatibile Dolce Gusto, fie Nespresso, în funcție de preferințele fiecărui membru al familiei.

Băutura dorită este gata într-un minut, iar espressorul se stinge automat după 5 minute de neutilizare, optimizând astfel consumul de energie electrică. Espressorul Qilive se remarcă și printr-un design compact și ergonomic, o utilizare facilă datorită afișajului LED și este disponibil în magazinele Auchan și online, pe auchan.ro, în două variante de culori: roșu și negru.

****
Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria “Espressoare capsule”, eşantionul a fost de 509 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC