Câștigători Mărci Naționale 2023
BIOGAIA® PROTECTIS® CAPSULE

BioGaia® ProTectis® este un supliment alimentar probiotic, disponibil acum și sub noua formă de capsule vegane, o doză asigurând cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis.
 
L. reuteri Protectis se află în topul tulpinilor probiotice cu cea mai amplă documentare științifică la nivel mondial, având un înalt profil de siguranță pentru utilizare la copii şi adulţi, inclusiv pentru femei însărcinate sau care alăptează.
 
Formula inovatoare a noilor capsule vegane BioGaia® ProTectis® și-a dovedit eficacitatea în peste 130 de studii clinice, în tulburări gastrointestinale care se manifestă prin diaree, constipaţie, dureri abdominale funcţionale, scăderea imunităţii organismului, precum și în cazul tulburărilor gastrointestinale determinate de administrarea antibioticelor.

Etichetă curată, fără organisme modificate genetic, fără zahăr, gluten, lactoză, fără coloranți, gust și miros.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 36 de categorii. Eșantionul total al studiului a fost de 6447 respondeți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani. În categoria “Suplimente alimentare probiotice”, eşantionul a fost de 503 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

GAMA LENOR
PERLE PARFUMATE
GAMA AQUA
CARPATICA FLAVOURS
GAMA CARLSBERG
LUMA
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 1KG
JULIUS MEINL
CAPSULE
GAMA TCHIBO
EXCLUSIVE 500G
GAMA CÂRNAȚI ELIT
PLIN DE CARNE
GAMA BUCEGI
CARNE PRESATĂ
CREDITUL
100% MOBILE
GAMA ARIEL
PODS+
GAMA FAIRY
MAX POWER
YUMMY SWEETS
NUCĂ DE COCOS
ESPRESSOR CU
CAPSULE QILIVE
SUNSET NUTS
SNACK MIX
GAMA
THANK’Q PLUS
GAMA ELMIPLANT
NUTRICALCIUM
GAMA ALWAYS PLATINUM
DAY & NIGHT
ORGANIC SHOP
SCRUB DE CORP
SESDERMA C-VIT 5
SER LIPOZOMAL
HEAD & SHOULDERS
DERMA X PRO
REVALID HAIR
LOSS MEN ENERGIZING
GAMA
MAESTRO
GAMA
NĂVODUL PLIN
GAMA FINO
TYTAN FLE
GAMA SENSE
SĂPUNURI LICHIDE
SISSI ȘUNCĂ FINĂ
FĂRĂ E-URI
BENESIO
STRESCALM
ARTROSUPORT COLAGEN
COLAGEN
BIOGAIA®
PROTECTIS® CAPSULE
TENSIOMETRU
SENDO ONE
GAMA UNTDELEMN
DE LA BUNICA
BENESIO
MAXITONIC