Câștigători Mărci Naționale 2022
REINERT MARTINEL CRENVURȘTI DIN CARNE DE PASĂRE

Noii Crenvurști Martinel din carne de pasăre sunt special creați pentru copii și realizați 100% din carne de pasăre (fără grăsime de porc).

Inovația acestui produs este dată de urmatoarele elemente :
Rețeta de calitate superioară, adaptată nevoilor nutriționale ale copiilor este delicată (doar 15% grăsime) și NU conține: extract de drojdie, coloranți artificiali, potențiatori de gust, sau lactoză. Pot fi consumați reci sau calzi
Formele tipice contur de ursuleț și lăbuțe vizibile pe suprafața crenvurșteilor îi fac unici în categorie
Ambajul practic îi face ușor de porționat (2×3 crenvurștei), păstrat și consumat; în plus porțiile sunt special adaptate nevoilor celor mici (un crenvurști = 30g) 
Designul ambalajului inovativ, modern cu dublu rol: de a comunica clar și transparent caracteristicile produsului (lăbuța cu argumente de calitate; codificarea de culoare; fereastra transparentă) și de a ne introduce în lumea de poveste a simpaticului ursuleț Martinel, un adevărat aventurier pregătit să descopere lumea alături de prietenii săi.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Produse din carne pentru copii”, eşantionul a fost de 503 respondenți din mediul urban, părinți cu copii între 2-14 ani, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU