Câștigători Mărci Naționale 2022
PACHETUL DE CONT CURENT GENIUSIMM UNICREDIT BANK

Pachetul GeniusIMM, dedicat persoanelor juridice cu cifră de afaceri anuală de până la 3 mil. EUR, acoperă diversitatea nevoilor tranzacționale ale oricărei companii, fiind simplu de înțeles și de utilizat, înlocuind practic o ofertă complexă de mai multe pachete într-un singur pachet de bază cu extraopțiuni.

Acesta include marea majoritate a produselor, serviciilor și beneficiilor tranzacționale necesare desfășurării activității bancare (printre care: conturi curente în lei și valută, card de debit, încasări, plăți intrabancare, precum și servicii pentru digitalizarea afacerii – aplicațiile internet și mobile banking și 3 certificate digitale calificate) și poate fi adaptat nevoilor fiecărei afaceri prin alegerea unor extraopțiuni la prețuri avantajoase sau a unor beneficii non-bancare.

Beneficiile bancare și non-bancare incluse în GeniusIMM sunt bine structurate, iar identificarea celor mai potrivite opțiuni adaptabile companiei se face cu ușurință.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Cont Curent IMM”, eşantionul a fost de 201 respondenți antreprenori, din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 6.9%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU