Câștigători Mărci Naționale 2022
NATURALIS SEPTOCALMIN ISLANDICA

Naturalis Septocalmin Islandica, datorită extractului de Cetraria Islandica, creează o peliculă la nivelul cavității bucale, ce te protejează de infecții.

Ajută la refacerea corzilor vocale atunci când ești răgușit, calmează tusea seacă și durerile de gât. Este aliatul perfect atunci când te confrunți cu răceala, gripa sau COVID-19.

Produsul este sub forma unor jeleuri cu gust plăcut de coacăze negre și nu conține zahăr.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Suplimente alimentare – Sistem respirator”, eşantionul a fost de 535 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU