Câștigători Mărci Naționale 2022
GOOD ROUTINE® GUARD-YOUR-LIVER®

GUARD-YOUR-LIVER® este un produs nou, din categoria suplimentelor alimentare ce susțin sănătatea ficatului și adresează toate cele 3 nevoi de consum: protecție, regenerare și detoxifiere.

Inovația este reprezentată de concentrațiile ridicate ale complexului molecular natural, format din Fosfolipide esențiale cu conținut standardizat – 900mg (Fosfatidilcolina) și compusul activ dominant al Silimarinei – 100mg (Silibina).

Acest complex potențează acțiunile specifice, comparativ cu cele ale Silimarinei și Fosfolipidelor esențiale administrate individual.

Produsul este disponibil într-un flacon cu 30 de capsule gelatinoase moi, ușor de administrat, ce poate fi recomandat atât adulților, cât și copiilor de peste 14 ani.

Etichetă curată, fără organisme modificate genetic, lactoză sau gluten

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Suplimente alimentare – Hepatoprotectoare”, eşantionul a fost de 501 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU