Câștigători Mărci Naționale 2022
GOOD ROUTINE® BUILD-YOUR-JOINTS®

BUILD-YOUR-JOINTS este un produs din categoria suplimentelor alimentare ce susțin sănătatea articulațiilor și adresează toate cele 3 nevoi: reconstrucție, mobilitate și confort osteoarticular.

Inovația este reprezentă de colagenul intact, patentat, de tip II (UC-II®), cu structură similară celei regăsite în mod natural în matricea articulară.

Structura intactă imprimă mecanismul unic de acțiune – toleranță orală – bazat pe răspunsul imun al organismului care declanșează capacitatea proprie acestuia de reconstrucție a cartilajului.

Formula asociază ingredientul patentat UC-II® cu vitamina D3 și extractele standardizate de Salicie și Curcuma, pentru susținerea structurii osoase și echilibrarea raspunsului inflamator.

Produsul este disponibil într-un flacon cu 30 de capsule de mici dimensiuni, ușor de administrat.

Etichetă curată, fără organisme modificate genetic, fără alergeni comuni

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Suplimente alimentare – Sistem osteoarticular”, eşantionul a fost de 547 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU