Câștigători Mărci Naționale 2022
GAMA SENSE – SENSE CATIFELANT & SENSE PROTECTOR

Noile săpunuri lichide Sense Catifelant și Protector au fost concepute din dragoste pentru natură, fiind  produse cu un impact redus asupra mediului.

Prin linia de săpunuri lichide SENSE am adus un trend pe piața românească prin folosirea de ambalaje BIOpet, ingrediente naturale în proporție de 99,3%, ambalaj fără etichetă, ci imprimate cu o vopsea comestibilă, non-toxică, având o reducere de peste 30% CO2, apa și plastic față de sapunurile lichide clasice. 

Sense Catifelant este îmbunătățit cu Vitamina E pentru un plus de hidratare si imbogatit cu parfum NeoLift de miere și pepene galben. Cele două componente naturale au fost special alese pentru a avea grijă de pielea uscată și iritată.

Sense Protector conține Acid Lactic, un component activ ce favorizează reînnoirea celulelor pielii, exfoliază, îmbunătățește textura și aspectul pielii si are efect bactericid. Mirosul plăcut este adus de fructul exotic papaya care a fost special ales pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii și descompunea proteinele inactive.

****
Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Săpun de mâini”, eşantionul a fost de 504 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU