Câștigători Mărci Naționale 2022
GAMA SĂNĂȚELE®

Noi, românii, suntem preocupați de sănătate. Vrem să nu ne îngrăsăm și am început să ne ferim de alimente super procesate, cu grăsimi nesănătoase sau zahăr în exces. Când suntem grăbiți sau stresați, consumăm totuși snacks-uri, chiar dacă știm că nu ne fac bine.

Noile Sănățele® sunt un snack sănătos, crocant, cu gust delicios, într-o porție ce ajută controlul greutății. Conțin ingrediente puține și curate, ecologice, din agricultură fără pesticide, fără ierbicide, fără organisme modificate genetic.

Sănățele BIO porumb, roșii și busuioc, ecologic, fără gluten, 40g
Sănățele BIO năut, linte și piper, ecologic, fără gluten, 40g
Sănățele BIO mazăre, năut și linte, ecologic, fără gluten, 40g
Sănățele BIO orez negru și piper, ecologic, fără gluten, 40g

Combinam legume nutritive (mazare, naut, linte) și cereale fără gluten (orez, porumb) pentru a crea experiența de gust a unui chips crocant și gustos.

Nu prăjim, nu folosim conservanți, nu folosim ulei de palmier. Porțiile sunt calculate și limitate la 157 / 168 kilocalorii.
Rezultatul este un snack nutritiv, hrănitor pentru corp, cu care ai grijă de greutate.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Gustări sărate BIO”, eşantionul a fost de 532 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU