Câștigători Mărci Naționale 2022
GAMA LENOR HAUTE COUTURE

Noua gamă de balsamuri Lenor Haute Couture este special concepută pentru a oferi hainelor o prospețime luxuriantă de lungă durată, fiind inspirată din notele rafinate ale parfumurilor franțuzești.

Gama de balsamuri Lenor Haute Couture oferă o îngrijire delicată a hainelor, făcându-le moi și pufoase. Hainele se încrețesc mai puțin, se calcă mai ușor și au o presiune statică mai scăzută.

Colecția Lenor Haute Couture cuprinde trei sortimente, fiecare având un parfum floral rafinat, acompaniat de note fructate și delicate de citrice, vanilie și santal.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Balsam de rufe”, eşantionul a fost de 553 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU