Câștigători Mărci Naționale 2022
GAMA FAIRY MAX POWER

Noul Fairy MAX Power introduce în categoria detergenților de vase prima sticlă poziționată invers, fără capac, cu o nouă tehnologie anti-scurgere care asigură o dozare rapidă și ușoară până la ultima picătură.

Noua formulă Fairy MAX Power asigură o curățare superioară, cu maximă putere în eliminarea grăsimii dificile. Procesul de spălare al vaselor devine acum mult mai ușor și fără efort, iar vasele rămân strălucitoare, cu o aromă fructată de lămâie, rodie și arbore de ceai.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Detergent de vase manual”, eşantionul a fost de 500 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU