Câștigători Mărci Naționale 2022
GAMA D13 TRADITIO ALECOAIR

D13 TRADITIO este un dezumidificator casnic pentru controlul umidității, eliminării condensului, igrasiei și mucegaiului. Noul model D13 vine cu funcția SMART ce permite conexiunea prin WiFi și controlul de la distanță prin aplicația AlecoAir.

Este foarte silențions (comparativ cu alte produse similare ca și capacitate) cu un nivel de zgomot de pana la 39 dB. Funcția FAN STOP asigură un confort suplimentar (oprirea ventilatorului la atingerea umidității țintă).

D13 TRADITIO este un produs compact, usor de folosit. Forma ergonomică este completată de un model TRADITIO inspirat de motivele tradiționale românești. Poți alege dintr-o gamă de 4 culori – ALB, RUBIN, SAFIR, TOPAZ, mai puțin obișnuite pe piața de electrocasnice.

D13 TRADITIO are un grad de protecție superior, IPX4 ce îi sporește siguranța la utilizarea in baie.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Dezumidificatoare”, eşantionul a fost de 538 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU