Câștigători Mărci Naționale 2022
GAMA CRENFOX

Noua gamă CrenFOX cu variantele Crenvurști cu piept de pui și Crenvurști de porc, la caserolă de 470g și la vrac, sunt produse delicioase, de calitate superioară, cu gust intens și savoare desăvârșită, la care poftești de la prima vedere.

Rețeta Fox este recunoscută de fanii înfocați ai crenvurștilor, grație materiei prime de calitate, a unui proces de afumare cu fum natural din lemn de fag și a unui secret al gustului bine păstrat.

Îi mâncăm simpli sau fierți, cu muștar sau ketchup, în stil american sau românesc.

Pe cât de multe obiceiuri de consum există, tot atatea pronunții ale “crenvurștilor” pornesc dezbateri: se spune Crenvurști, Cremvurști, sau…?

În acest context FOX a venit cu un plan “salvator” și inovator: reinventarea și redenumirea întregii categorii! Așa a apărut, începând cu septembrie 2021, intens televizata gamă: CrenFOX! Mai simplu, mai gustos.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Crenvurști din carne”, eşantionul a fost de 538 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU