Câștigători Mărci Naționale 2022
GAMA ACTUEL – TIGĂI DIN ALUMINIU RECICLAT CU INDUCȚIE

Noul Ariel Allin1 Extra Color Shine: +Extra Fiber Care si +Revita Black cu tehnologie de reînnoire a fibrelor oferă o îngrijire suplimentară pentru țesături, asigurând în același timp o curățare impecabilă chiar și în apă rece, datorită enzimelor amplificate pentru o mai bună îndepărtare a petelor.

Cu tehnologia de reînnoire a fibrelor, hainele își păstrează forma inițială mai mult timp, materialele sunt mai netede, iar mirosul neplăcut este îndepărtat.

Noua tehnologie a Ariel Allin1 PODS Revita Black reînnoiește negrul și culoarea închisă, materialul păstrându-se strălucitor, fără a deveni scămoșat, prevenind, de asemenea, deteriorarea hainelor (culoare, întindere).

Ariel Allin1 Extra Fiber Care cu noua tehnologie de putere de penetrare a fibrelor oferă o curățare profundă a petelor dificil de îndepărtat, în timp ce oferă protecție culorilor și o netezire mai mare a materialelor.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Detergent de rufe”, eşantionul a fost de 537 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU