Câștigători Mărci Naționale 2022
AQUA CARPATICA MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ (DOZĂ 330ML)

Prima apă minerală naturală îmbuteliată la doză (330 ml) din România este creată din dragoste și respect pentru nevoile tot mai diversificate ale consumatorului. Cu un packaging inovativ din aluminiu, AQUA Carpatica este doza perfectă pentru orice mix răcoritor (sirop natural, limonadă, șpriț).

Caracterul carbogazos distinct este oferit de concentrațiile naturale de dioxid de carbon aflate în raporturi perfect echilibrate cu sărurile dizolvate. Conținutul de dioxid de carbon elimină probabilitatea gustului străin, neplăcut, aspru, astringent. Nivelul optim de mineralizare conferă apei o bună retenție a dioxidului de carbon după deschiderea dozei, ceea ce o recomandă pentru prepararea băuturilor răcoritoare și alcoolice.

Beneficii:
Îmbuteliată responsabil la sursă (izvoarele AQUA)
Pură în mod natural, fără nitrați detectabili, fără urme de poluanți chimici
Bogată în electroliți naturali care îmbunătățesc hidratarea
Gust puternic, concentrație mare de dioxid de carbon
Apă gourmet cu o compoziție minerală bogată care o recomandă pentru diferite asocieri culinare și pentru șpriț cu o gamă variată de vinuri
Gust curat, fin, neutru în asocierea cu vinul.
Permite o răcire rapidă.
Ambalaj 100% reciclabil.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Apă minerală”, eşantionul a fost de 508 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU