Câștigători Mărci Naționale 2022
APLICAȚIA DE MOBILE BANKING UNICREDIT BANK

În ultimii ani, am intensificat procesul de transformare digitală, adăugând funcționalități inovatoare aplicației Mobile Banking. Cele mai importante dintre acestea sunt următoarele:

Cardul de debit virtual – acesta poate fi emis/închis instant din aplicație și permite tranzactii ecommerce și la POS prin ApplePay/Google Pay. Clienții își pot administra oricând cardul fizic/virtual direct din aplicație: activare card nou prin setarea codului PIN; înlocuire card și modificare adresa de livrare a cardurilor. Mai mult, prin opțiunea mCash oferim posibilitatea de retragere numerar de la bancomat cu ajutorul telefonului mobil.

ShopSmart – programul cashback dedicat clienților persoane fizice care dețin un card UniCredit. Prin intermediul acestui program, clienții noștri au acces la numeroase discounturi (prin cashback sau puncte de loialitate) la peste 100 de comercianți parteneri din variate domenii de activitate (casa și decorațiuni, fashion, călătorii, benzinării, hypermarkets, cărți și cadouri, electronice și electrocasnice, etc.)

Adaugă bani – permite clienților să transfere sume la UniCredit utilizând un card emis de alte bănci și, nu în ultimul rând, posibilitatea de actualizare a cărții de identitate prin încărcarea direct în aplicație.

****

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Mobile Banking”, eşantionul a fost de 504 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

AQUA CARPATICA
MINERALĂ CARBOGAZIFICATĂ
GOOD ROUTINE®
COMFORT-U®
GAMA ASSISTA
OFTAPIC 10ML
GAMA D13
TRADITIO ALECOAIR
GAMA NATURALIS
ARTROSUPORT
GOOD ROUTINE®
BUILD YOUR JOINTS®
GAMA
SĂNĂȚELE®
GAMA
CRENFOX
NATURALIS SEPTOCALMIN
ISLANDICA
GOOD ROUTINE®
GUARD YOUR LIVER®
ALWAYS
PLATINUM
MOBILE BANKING
UNICREDIT BANK
GAMA LENOR
HAUTE COUTURE
GAMA FAIRY
MAX POWER
GENIUSIMM
UNICREDIT BANK
SENSE CATIFELANT
SENSE PROTECTOR
ARIEL ALLIN1
EXTRA COLOR SHINE
ACTUEL
TIGĂI DIN ALUMINIU