Câștigători Mărci Naționale 2020
GREEN FLAVOURS

Compania Green Cola produce băuturi răcoritoare de generatie nouă, cu ingrediente naturale, pentru o viață mai sănătoasă și pentru a putea fi savurate fără griji de întreaga familie.

Gama Green Flavours include 3 bauturi racoritoare carbogazoase: Green Portocale, Green Lamaie si Green Visine. Reteta lor unica si inovativa are putine calorii (intre 2 si 7 calorii/100ml) si contine: stevia, arome naturale si suc natural de fructe. Nu contine: zahar, aspartam, acid fosforic, conservanti, ciclamat de sodiu.

Printr-un gust racoritor ce stimuleaza toate simturile, gama Green Flavours propune iesirea din rutina zilnica printr-o experienta senzoriala completa si ofera inspiratia de a indrazni mai mult.

Cu un boost de energie si voie buna, noile arome ofera tuturor ocazia de a experimenta “mai mult”, “mai bun”, “mai sanatos”.

*****

Votat Produsul Anului® 2020 în categoria Băuturi răcoritoare carbonatate.
Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 30 de categorii.
În categoria “Băuturi răcoritoare carbonatate“ eşantionul a fost de 500 respondenţi, 18-65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 06.03.2020 – 09.04.2020. Criteriile de selecţie au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Produsul câştigător a fost votat de către consumatori dintre produse comparate în categorie.

PROSTAGOOD
MAGNISTERON
HOME GARDEN
Salată TON
SIMPLIQ
anti-încărunțire
McVitie’s
BISKREM PEACH
SEPTOCALMIN
FORTE
BELLA FOI DE
PLĂCINTĂ FINE
AQUA CARPATICA
SPORT
GAMA PRESIDENT
FETA
CÂRNAȚII GRĂTĂREL
PLIN DE CARNE
GAMA ARIEL
ALLIN1 PODS
FAIRY
LEMON
COSELI ESENȚĂ
DE COPT
ALWAYS PLATINUM
SOFT WINGS
PANTENE HAIR BIOLOGY
HAIR BIOLOGY
TELEKOM
SMART WIFI
BREF
DE LUXE
ZUZU
FIT
TELEKOM
MOBIL NELIMITAT
SOMN
CONTROL
LONCOLOR EXPERT
HEMPSTYLE
PAMPERS
ACTIVE BABY
PAMPERS AQUA
PURE WIPES
WANTED NUTS
BAG / BAR
GREEN
FLAVOURS
MINI WAFER
DARE BAG
ADICTO GO BAG
COCOA / LEMON
DARE
DARK CHOCOLATE
UNICOL CU
IERBURI AROMATICE