Câștigători Mărci Naționale 2019
Gama ZUZU Divin

Zuzu, brand-ul inovator al companiei Albalact, a lansat un nou iaurt in categoria de iaurt in stil grecesc. Zuzu Divin este un iaurt divin fin și aduce un concept unic în piața autohtonă, iaurtul atat de bun incat pare a fi creat de zei.

Zuzu Divin aduce o experiență grecească autentică și aduce la viață zeitățile din mitologia elenă. Povestea spune ca in vremurile de demult, când zeii Greciei domneau, largul mării a străfulgerat sub privirea lui Zeus, luminând frumosul chip al Afroditei. Valurile s-au mișcat pe ritmul cântecului lui Apollo și, din spuma albă, o gustare divină a luat naștere însuflețită de inspirația Herei și sub protecția scutului zeiței Atena. Zuzu Divin este un iaurt hrănitor, are textură cremoasă și fină, gust intens, ingrediente naturale, iar sortimentul cu fructe are un strat de dulceață savuros cu bucăți de fructe. Zuzu Divin este obținut prin tehnologia ultrafiltrare introdusă în industria românească tot de brand-ul Zuzu, prin produsul Zuzu Stors, iaurtul proteic.

Zuzu Divin iaurt în stil grecesc a intrat pe piață în două sortimente albe – iaurt natural cu 2% grăsime și iaurt natural cu 10% grăsime și în 3 sortimente cu fructe – căpșuni, caise și cireșe. Sortimentele cu fructe sunt ambalate în straturi, o tehnologie unică în categoria iaurtului grecesc.

Zuzu Dolce pune pe raft un portfoliul variat care cuprinde sortimente pe toate gusturile: iaurt cu mango, visine si ciocolata, piersici, capsuni, afine, care vin la pachet cu o aplicatie care ii ajuta pe consumatori sa isi traiasca cu usurinta momentul dolce: sa savureze desertul preferat in timp ce asculta piesa potrivita, ce scoate in evidenta gustul dulce si cremos al produsului, pentru o experienta completa.

*****

Votat Produsul Anului® 2019 în categoria Iaurt.
Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 28 de categorii.
În categoria Iaurt esantionul a fost de 500 respondenti, 18-54 ani, din mediul urban, utilizatori de internet.
Eroarea maxima de esantionare este +/- 4.4%.
Studiul a avut loc în perioada 28.03.2019 – 14.05.2019.
Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumpărare. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produse comparate în categorie.

ZUZU
Divin
Glaceau
SmartWater
Gama
AdeZ
Gama
Cappy+
Gama Vegeta
Natur
Card Mastercard
Young
Milk
Burger
Ariel 3in1 PODS
Family Pack
Fairy
Lemon
COSELI ESENTE
TRANDAFIR VANILIE
PEPE
Chicken Fingers
4×4 Biscuiţi
de Teren
Always
Platinum
Head & Shouders
Suprême
Zuzu
Bio
Aplicatia
My BRD Mobile
DARE
Bref
Perfume Switch
Bella aluat paine
pizza si pita
Dr. Hart
Picaturi oftalmice
Gama Fino
Teflon
Cris – Tim
Salam Sinaia
Pampers
PURE
Rilastil
Acnestil