Câștigători Mărci Naționale 2018
Oferta Tranzactionala GENIUS CONT Unicredit Bank

GENIUS CONT, propunere completă, pentru clientii care aleg sa incaseze venituri recurente la banca, este personalizat in 6 variante: JUNIOR, iCONT, CLASIC, PENSIONAR, GOLD sau PLATINUM. Unele din aceste beneficii personalizate sunt unice pe piaţa din România, nemaifiind furnizate de nicio alta bancă. 

Astfel, toți clienții GeniusCont UniCredit vor beneficia de:
comisioane 0 pentru  administrarea lunară a contului curent, încasări în cont, utilizarea Mobile Banking și Online Banking, retragerea de numerar de la orice ATM din România și pentru plățile electronice în lei realizate către orice bancă din România
″Happy Hour Exchange Rate″, care le oferă clienților posibilitatea de a realiza o operaţiune de schimb valutar pe zi, la curs BNR, de luni până vineri, în intervalul orar dedicat, in suma maxima de 1.000 de euro per tranzacţie
″Bani înapoi lunar pentru  plata a minim 3 facturi de utilităţi″ prin Online Banking, Mobile Banking sau Debit Direct, prin care clienţii sunt recompensaţi cu 3 lei dacă achită minim 3 facturi de utilităţi într-o lună.

*****

Votat Produsul Anului 2018 in categoria “Cont bancar curent”.
Studiu realizat online, pe 29 de categorii, de Exact Business Solutions, pe un esantion de 7100 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maximă de esantionare este +/-1.2%. Studiul a avut loc in perioada 16 aprilie-21 mai 2018. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, satisfactie. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produsele inscrise in competitie.

ZUZU
DOLCE
PRESIDENT
FRESH
MANDY
Pate Vegetal
GEROVITAL H3
Hyaluron C
ALWAYS
PLATINUM
NATURALIS
EFERVESCENTE
SPOR
vopsea lavabila interior
SAVO
detergent pardoseli lemn
VITAMIN
WELL
Aplicatia UniCredit
MOBILE BANKING
ARIEL 3in1 Pods
Lavender Freshness
BREF
COLOR WATER
LENOR
Inspired by Nature
BOROMIR
Cozonac Pricomigdala
ZUZU DOLCE
Mousse Ciocolata
U-GROW VAPORO
Aparat gatit cu abur
PAMPERS
PANTS
TIMISOREANA
Nepasteurizata
Unicredit Bank
GENIUS CONT
FAIRY PLATINUM
Lemon Lime
FINO
Folie aluminiu Hartie copt
AQUA CARPATICA
Kids
AQUA CARPATICA
250ml
NATURALIS
ArtroSuport Forte
Credit Ipotecar
LA CASA MEA BRD
FUZETEA
Ice Tea
DR. HART
Gel picioare obosite
Salam
SASESC
MANDY
Pate de Peste