Căștigători Mărci Naționale 2011
Dove Visible Care Shower Gel

Gelurile de dus Dove Nutrium Moisture ofera pe langa curatarea pielii si hranire in profunzime. Inovatia gelurilor de dus Dove Visible Care este tehnologia Nutrium Moisture. Aceasta este singura tehnologie care permite hidratarea si hranirea pielii in profunzime in timpul spalarii, si care nu se limiteaza doar la straturile de suprafata ale pielii. Astfel, lipidele proprii pielii continute de Dove Visible Care lasa pielea foarte catifelata redandu-i frumusetea si stralucirea naturala.

Este demonstrat ca Dove Visible Care face pielea vizibil mai neteda si catifelata dupa 7 zile de utilizare si vizibil mai frumoasa dupa 3 saptamani de utilizare.

Atractivitatea si valoarea de utilizare principale reies din beneficiile reale aduse pielii. Pe langa acestea, Dove Visible Care are caracteristici senzoriale foarte bune: parfumuri placute, textura cremoasa unica si un ambalaj premium. Dove Visibile Care Renewing este dedicat redarii frumusetii naturale a pielii normale, Dove Visible Care Softening este dedicat catifelarii si eliminarii zonelor uscate ale pielii, iar Dove Visible Care Brightening ofera stralucire pielii fara luciu.

Tymbark
Cool Aseptic
Big
Milk
Gerovital Plant
Crema Hidratanta
Dove
Repair Therapy
Perfect
Mousse
Dove
Visible Care Shower Gel