SUCCES… Premierã vasluianã: muschiul file crud uscat din gama ”Moldova în bucate”, de la Vascar, a fost desemnat Produsul Anului 2017. Pregãtit dupã o retetã traditionalã româneascã, acesta i-a cucerit pe românii participanti la studiul pe baza cãruia au fost desemnate cele mai bune produse din România în 2017, oferindu-i punctaj maxim la toate cele trei criterii luate în calcul: inovatie, atractivitate si satisfactie. “Premiul Produsul Anului înseamnã mult pentru noi. Ne bucurãm cã gustul savuros si calitatea produselor noastre sunt apreciate de toti românii, indiferent de regiune”, a spus Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

Produsele ”Moldova în bucate” sunt recunoscute pentru ingredientele de calitate folosite (peste 80% carne) si modul de preparare: afumare cu rumegus din lemn de fag, fãrã aditivi, fãrã injectare sau malaxare. Muschiul file crud uscat este un preparat special, pregãtit dupã o retetã specific româneascã: 1,4 kg de carne este pus la afumat cu lemn de esentã tare, iar apoi maturat cu grijã timp de douã-trei sãptãmâni la loc aerisit. În urma procesului, rezultã un kg de muschi crud uscat si armoat. “Muschiul file crud uscat este o specialitate premium cu un gust fin. Se adreseazã acelui segment de consumatori ce cautã produse savuroase, dar si sãnãtoase, prezentate într-un ambalaj modern, usor de manevrat, care sã permitã un consum rapid, comod si eficient”, a mai precizat Vlad Ciuburciu.

Vascar, peste 30 de ani de experientã

Compania Vascar a fost înfiintatã în 1984 la Vaslui. Cu peste 30 de ani de experientã si o cifrã de afaceri de aproape 60 de milioane de RON în 2014, Vascar este unul dintre principalii producãtori de preparate din carne din România. Vascar proceseazã si comercializeazã preparate din carne, pateuri, conserve din carne si mâncãruri la cutie sub mãrcile Vascar si „Moldova în bucate”. Pentru Vascar lucreazã mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabricã de procesare si 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar si „Moldova în bucate” sunt distribuite la nivel national, în hypermarket-uri.