Media Concept Store, agentia de comunicare ce reprezinta proiectul “Produsul Anului” in Romania a acordat premiile asociate acestei competitii aflata la a 5-a editie, in cadrul unei Gale, care s-a desfasurat la Hotel Marriott, in data de 7 Mai.

“Editia din acest an continua in spiritul diversificarii categoriilor, noi tipuri de produse, de genul suplimentelor alimentare, acceptand provocarea de a se se supune testului consumatorilor  si a se inscrie in cursa pentru a fi desemnate ”Produsul Anului 2014”, in materie de inovatie”, a declarat Mihaela Paduraru, Project Manager “Produsul Anului” din partea Media Concept Store.

Brandurile castigatoare, care vor purta eticheta rosie “Produsul Anului” timp de 12 luni,  incepand cu luna mai a acestui an, sunt:

  • Ariel 3in1 PODS (Procter&Gamble)
  •  Activia Mic Dejun (Danone)
  • Salam de Sibiu (Reinert)
  •  Tedi Go! (Tymbark)
  •  Supramax articulatii (Zdrovit Romania)
  •  MemoPlus 2 Go (Walmark Romania)

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii romani,in urma caruia este premiata inovatia in categoria bunurilor de larg consum. Conceptul care anima ”Produsul Anului” a fost introdus in Franta in urma cu 27 de ani, este prezent in peste 35 de tari si se afla intr-o continua expansiune (incluzand SUA, India si Brazilia).

Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2014, pe un panel de 4.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. Produsul Anului este desemnat cel care acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovatie si satisfactie. In studiu se pot inscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovatie in ultimele 18 luni pana la data startului competitiei.